Sivut

maanantai 27. lokakuuta 2014

I'M BACK


Jep, täällä sitä taas ollaan. Turpakäräjät jatkuvat ja yli puolen vuoden hiljaiselo on vihdoin ohi. On aika jälleen päräyttää ilmoille musiikin ilosanomaa kaikille rokkimusiikin ystäville. Homma jatkuu samalla tutulla kaavalla, rautaisia musiikkivideoita tutuilta ja tuntemattomilta.

Selailin tuossa omia höpinöitäni ja huomasin joidenkin bändien osalta tuhertaneeni aikamoisen määrän tekstiä. Tarkoitus ei kuitenkaan ole ollut kirjoittaa mitään pienoisromaania yhtyeestä vaan esitellä yhtye lyhyesti ja millä tavalla se itseeni liittyy. Sen osalta luvassa on ehkä pieniä muutoksia, katsotaan nyt sitten. Joskus sitä vaan alkaa suoltamaan sitä tekstiä, ehkä vähän liikaakin. Tärkeintä kuitenkin blogissani on nuo mahtavat musiikkivideot.

Näin suomalaisena pitää tässä vaiheessa muistuttaa (myös itseäni), että tulossa on myös suomalaisia taitajia. Jotenkin nämä kotimaiset artistit ovat huutaneet poissaolollaan, mutta ei kauan. Niitä on tulossa, odottakaa vain.

Seuraavassa bloggauksessa on jo viideskymmenes yhtye esitelyssä. Siinä sitten saavutetaan yhdenlainen rajapyykki.YESH!

Nyt plörinät sikseen ja pistetään tämä rokkijuna käyntiin. Mukaan vaan, vanhat sekä uudet ystävät. Tervetuloa musiikin ihmeelliseen maailmaan!

HELLHALLmusic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti