Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

11. RED FANG

...tämä matalavireistä raskasta rockia soittava rokkipumppu piristää kyllä mieltäni. Bändin rouhea, hieno ja konstailematon rock-musiikki on juuri sitä, mistä ei yksinkertaisesti voi olla pitämättä. Nämä karvaiset velikullat, Yhdysvaltain Portlandista, ovat tarjonneet sulosointujaan jo vuodesta 2005. Puliukon habituksen omaavat kaljaveikot yhdistelee Sabbath-henkistä heavya sekä raskasta ja stoner- vaikutteista alternative rockia. Yhtyeen ensimmäinen lätty julkaistiin vuonna 2009, jossa ei turhia kikkailla, vaan repäistään heti alusta alkaen täysillä eikä melkein.

Red Fang on maalannut mainioiden musiikkivideoidensa kautta kuvaa yhtyeestä, jolle huurteinen maistuu ja se pitänee paikkansa, ainakin debyyttialbumin osalta. Kyllä hilpeä kaljahevi tekee helposti sateisemmankin päivän aurinkoiseksi.

Yhtyeen toisella pitkäsoitolla (Murder The Mountains, 2011) tunnelma on jo ehkä hieman erillainen ja ainakin raskaampi kuin edeltäjänsä, mutta eihän sitä olutta ole sieltä  kokonaan kuitenkaan unohdettu.
Musiikkivideo kertoo täydellisesti mistä karvanaamojen musiikissa on oikein kyse. Tosissaan ja täysillä, mutta ei aina liian vakavasti...koitetaan hymyillä enemmän...


Prehistoric Dog, albumilta Red Fang, 2009





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti