Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

14. BUFFALO KILLERS

...nämä lempeän oloiset nallekarhut, Amerikan Cincinatin Ohiosta saavat rennolla meiningillään jalan väkisinkin vispaamaan ja hymyn huulille, tosikkomaisellekkin paskiaselle, ainakin toivottavasti. Tämä voima-trio perustettiin vuonna 2006 ja ensimmäinen nimikkoalbumikin julkaistiin heti samana vuonna. Yhtyeen alkutaipaleella, bändin ympärillä pyöri sellaisia "pikkutekijöitä", kuten Chris Robinson (Black Crowes) ja Dan Auerbach (Black Keys). Taustajoukot olivat siis kunnossa. Nallekarhut ovat tehneet jo neljä pitkäsoittoa ja uusin putkahti ulos vuonna 2012.

Gabbardin veljesten, Andrew ja Zacharyn ja rumpali Joseph Steelin kauniin viettelevä rokettirolli vie meidät suoraan 60-70-luvun nostalgia-ajoille. Luvassa on melkoisen tuhtia tuuttausta ja bändin hieman jopa psykedeelliset riffit ovat kohdallaan ja homma etenee rauhallisen voimakkaasti. Laulujen harmoniat hivelevät mukavasti korvakäytäviä ja räkäiset lauluosuudet puhdistavat ne turhista vaikuista. Oikein mukavaa ja nautinnollista musiikkia.

Jos kaipaat suolle tuoksuvaa, hieman psykedeellistäkin blues-rockia soittavaa kokoonpanoa, tässä sinulle oiva paketti. Tämä rennonletkeä meininki toimii aikakoneena...juuri sinne minne ikinä haluat...

Let it ride, albumilta Let it ride, 2008



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti