Sivut

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

23. MAYLENE AND THE SONS OF DISASTER

...melkoisen punaisella niskalla varustettu rokettiyhtye sai heinäkorjet vapisemaan suupielissä ja kumisaappaat pyörimään jaloissa. Yhtyeen räkäinen ja rähjäinen rähinämusiikki iski suoraan päin pläsiä ja samanaikaisesti eteläisen juureva southern-rock antoi omia koukkujaan keskivartalon alueille. Tulos oli tyrmäävä. Kanveesissa on aina mukavaa kuunnella hyvää musiikkia, näin tälläkin kertaa.

Möykkävankkuri perustettiin vuonna 2004 Usa:n Birminghamissa, Alabaman osavaltiossa. Yhtye kulkee raskaan rokin ja tiukan hevimäisen ulosannin välimaastossa. Bändin riffi-patteristo on hyvässä hapessa ja kappaleissa löytyy melkoisesti imua. Yhtyeen paketti on sangen varman oloista ja vankkaa tekoa ja laulujan, Dallas Taylorin savuisan iskevä rääyntä tuo siihen mukavasti eloa.Yhtye julkaisi ensimmäisen albumin vuonna 2005 (Maylene and the sons of disaster). Sen jälkeen lättyjä onkin ilmestynyt kahden vuoden välein. Uusin pläjäys ilmestyi vuonna 2011 (IV).

Punaniskaisesti groovaava mättöhevi svengaa parhaimmillaan sulavasti ja nostattaa mukavasti tunnelmaa, tietysti sopivassa mielentilassa...

Step Up (I'm on it), albumilta III, 2009



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti